La CUP d’Olot comença el seu cicle sobre sobiranies


La CUP d’Olot va organitzar divendres passat una xerrada per donar inici al cicle sobre les sobiranies que han preparat fins al desembre. Per aquesta primera xerrada, van comptar amb la participació de la Iolanda Fresnillo, sociòloga i membre de la Plataforma Auditoria Ciutadana pel Deute. Fresnillo va definir les diferents sobiranies a partir del llibre Sobiranies. Una proposta contra el capitalisme, del col.lectiu Espai Fàbrica.
També va participar-hi en Xavi Pellicer, representant de la Crida per Sabadell i responsable del projecte Sobiranies. Pellicer va explicar que van organitzar un cicle semblant el 2015 que els va servir per debatre i recollir propostes aplicables a la seva ciutat.
La propera cita del cicle de la CUP d’Olot serà el proper dissabte, 9 de juny, de 10 a 13, al Casal del Cassés del Pla de Dalt. La sobirania que es debatrà serà la sobirania popular i comptaran amb la participació de la Judit Font, responsable del Casal 9 Barris de Barcelona, Quim Brugué, politòleg i expert en participació ciutadana i Érika Zárate, membre de Resilience Earth, entitat que ha organitzat els pressupostos participatius d’Olot. 

 
Inici