Qui són els 3 representants de la CUP a l'Ajuntament d'Olot?

Mireia Tresserras Fluvià (43 anys). Gestora cultural i professora de la UdG. Codirectora de l'empresa Educ'art serveis i educatius i culturals des de 1997. És membre de l'Associació d'Olotines i Olotins per a la convivència, l'Associació d'educació natural i cultural Verd Volcànic, l'Associació cultural La Gran Buf organitzadora del Festival Wevoo, l'Associació ConArte Internacional i l'Associació artística Les Crusans. Membre de la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona. A la UdG, imparteix l'assignatura “Pedagogia Cultural i de la Comunicació” al Grau de Pedagogia, és consultora del Màster de Gestió Cultural de la UOC-UdG-UIB en l'assignatura "Agents culturals" i tutora i professora del Postgrau d'Educació i Cultura.
 
Lluís Rubió Amargant (30 anys). Educador social i director d’Educació en el Lleure. Actualment, Dinamitzador Juvenil a l'IDEAL – Oficina Jove de la Garrotxa de l'Institut Municipal d'Educació i Joventut (IMEJ). També ha treballat d'Educador Social en CRAE'S, UEC'S i Centre Oberts, de coordinador del Casal d’Estiu del Bisaroques, dins les campanyes de l’Estiu Riu, de cambrer i cuiner, repartidor de begudes, manobra, mosso de magatzem... En l’àmbit associatiu, ha sigut membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), monitor voluntari d’Esplais de la Garrotxa, membre de la Comissió de Festes del Tura d’Olot, membre de l’associació cultural La Greda, membre de La Garrotxa Decideix (entitat organitzadora de les 21 consultes populars sobre la independència a la nostra comarca), membre del Fòrum Intercultural, membre de Maulets i membre de la CEPC, del Consell d’Estudiants de la UVIC i de la colla castellera de la mateixa universitat.
 
Anna Descals Tresserras (40 anys). Educadora social. Psicòloga i terapeuta familiar. Ha treballat d’educadora del centre residencial d’acció educativa, monitora i directora de casals d’estiu i tutora del curs de monitors, educadora de l’esplai diari Garbuix, educadora de l’escola de pares i mares CRAMP.  Actualment és Educadora social del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa al serveis socials bàsics, concretament del  servei de joves. En l’àmbit associatiu; ha estat voluntària durant molts anys a Esplais de la Garrotxa i a Monitors Cooperants d'Olot i membre del consell de cooperació. Voluntària del Casal Sant Pau de Barcelona i del Casal dels Infants del Raval.  Actualment és membre d'UCFR (Unitat contra el Feixisme i el Racisme) i membre de Cercles de teràpia familiar.
Pàgina d'inici